innControl, Uw partner voor professionele installaties

innTouch, intelligentie in een app

innTouch, intelligentie in een app

Op dit moment zijn er honderdduizenden apps in omloop. De hoeveelheid beschikbare apps zorgt voor veel onduidelijkheid.

Omdat wij van innoveren houden, hebben we onze eigen app ontwikkeld. Een app, waarin professionele techniek gecombineerd wordt, met als uitgangspunt simplisme. Alle controle in één app en geen onnodige knoppen. In-House ontwikkeld. Het wisselen tussen apps is hierdoor verholpen.

Het Rako productenpakket biedt een breed assortiment van producten voor vele oplossingen. Rako Controls is kenmerkend door het stabiele draadloze productenpakket (RF controlled), waardoor uitbreiden een fluitje van een cent is.

Door de koppeling met Bose SoundTouch en Bose Professional is door onze app een koppeling met betrouwbare geluidssystemen aanwezig. Regel eenvoudig volumes in meerdere zones en bedien tegelijkertijd de verlichting. Alles door middel van de innTouch app.

Uiteraard mag de koppeling met Sonos niet ontbreken. De app is gereed om uw muziek af te spelen via Sonos. Met de app kunt u zo eenvoudig het volume bedienen. Alles zeer overzichtelijk en binnen een handomdraai.

Bestuur uw muziek met de iPad via onze App. Download deze eenvoudig uit de AppStore. Met de intelligente streamer zal dan onafgebroken muziek worden gespeeld. innTouch is dan de ‘Remote Control’ voor uw muziek. Zelfs als u uw daarmee offline bent, zal de Intense Streamer zorgeloos doorspelen in uw gelegenheid.